Tom Middelhuis onze nieuwe trainer voor het winterseizoen

Vanaf eind september ben ik jullie nieuwe trainer. Ik zal mij even voorstellen:

Ik ben Tom Middelhuis, 53 jaar en woonachtig in kerkeveld Wijchen. Ik ben getrouwd met Mirian en we hebben 2 dochters, Bindi en Zara van 11 en 8 jaar. Vanwege mijn passie voor sport en bewegen ben ik naar het CIOS gegaan en vervolgens de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Momenteel werk ik bij Groot Klimmendaal, Zintens te Arnhem in de revalidatie en begeleid ik mensen met chronische klachten in relatie tot arbeid en gezondheid. In mijn jeugdjaren heb ik veel gevoetbald en ben uiteindelijk steeds meer gaan hardlopen, wielrennen en zwemmen

Op sportief vlak ben ik nu actief als triatleet. Daarnaast geef ik 2x per week hardlooptraining in Kerkeveld en Huurlingsedam onder de naam runningsports. Met deze loopgroep ben ik ook bezig om in juni 2019 een triatlon in Wijchen te gaan organiseren voor wedstrijdatleten, recreanten en jeugd.

Het komend seizoen ga ik met jullie aan de slag.

Ik houd er van om veel te variƫren in de training en steeds nieuwe uitdagingen en oefeningen te doen.

Tot zondag.