SneeuwFit begint in Nederland

Een week lang, elke dag, urenlang sporten in verschillende weersomstandigheden. Een wintersport vergt meer van je lichaam dan je in eerste instantie zou denken. Maar niet getreurd, want voorbereiding is het halve werk! Met SneeuwFit in Nederland is het mogelijk om spierpijn te voorkomen en blessurevrij soepel de berg af te gaan

SneeuwFit is een trainingsprogramma voor het verbeteren van je spierkracht en uithoudingsvermogen. Je traint juist die spieren waarvan veel wordt gevraagd tijdens de wintersportweek. Bij skiën, snowboarden en langlaufen gebruik je namelijk andere spieren dan bij je dagelijkse bewegingen of bij bijvoorbeeld hardlopen.

SneeuwFit bij Sint Bernard?

Lijkt het je leuker om met een vaste groep wintersporters gezamenlijk te trainen, kom op zondagmorgen met ons meetrainen?

SneeuwFit buitentraining vanaf zondag 1 oktober 2017
Waar:            Skicentrum de Wijchense Berg,  Heumenseweg 180, Alverna
Wanneer:     elke Zondag
Tijd:              10:00 – 11:15

Hoe kun je meedoen?

  • Kijk op de website of in de  nieuwsbrief of er dagen zijn dat er, vanwege feest- en vakantiedagen , geen trainingen zijn.
  • Sint Bernard werk met een digitaal strippenkaartsysteem.  Doe je mee aan een training, dan zal er een strip van je saldo worden afgetrokken.
  • Op deze website kun je jouw gebruik van de strippen volgen.

Betalingen van de strippenkaart

  • Betalingen via ING rekeningnummer 2045438 , t.n.v. penningmeester s.v. Sint Bernard, p/aNotenhof 6 – 6641 JV  BEUNINGEN o.v.v. strippenkaart en evt. je NSKIV nummer.